TAS-TOE ambachtelijk ®

Marieke Tas
In het mooie Gelderse landschap in de Oost-Betuwe staat de kwekerij waar de paprika's van Tas-toe ambachtelijk worden gekweekt.

Tas-toe ambachtelijk is ontstaan uit passie en voorliefde voor eten en paprika's.

TAS-TOE
Allereerst staat Tas-toe voor smaakvol. Het moet gewoon ontzettend lekker zijn. Daarnaast werkt Marieke zonder kunstmatige kleur/geur of smaakstoffen en zonder kunstmatige conserveermiddelen. Alle Tas-toe producten (mosterd uitgezonderd) zijn glutenvrij.

Ambachtelijk,....staat voor het ongelofelijke vele handwerk dat bij de oogst tot verwerking met zich meebrengt. Dit is een zeer bewuste keuze omdat Marieke ervan overtuigd is dat je dit terug proeft in de Tas-toe producten. Professioneel zonder dat het ambachtelijke karakter verdwijnt.

En ja waar komt de naam TAS-TOE vandaan,.....Marieke wilde graag mensen uitnodigen tot proeven! En haar achternaam Tas heeft er een persoonlijke knipoog aan gegeven.

Combinaties
Er zijn bijzondere toepassingen die zelfs Marieke hebben verrast,....bijvoorbeeld dat de chutney geweldig smaakt door de stampot!! Sommige combinatie zijn heel gemakkelijk. Deze bijvoorbeeld paprikajam met kaas als tosti,....heerlijk!
Ook krijgt Marieke recepten gemaild van Tas-toe gebruikers.